beques

Darrera actualització: 27/01/2017 - 08:57
Entradeta Beques d'IT Dansa
Cos Beques d'IT Dansa
Darrera actualització: 27/01/2017 - 08:28
En aquest apartat podreu consultar les bases i convocatoria dels ajuts econòmics per al curs acadèmic que correpongui
L’Institut del Teatre convoca anulament ajuts econòmics consistents en l’abonament d’una quantitat equivalent a una reducció de fins al 50% del preu de la matrícula realitzada per al curs que correspongui (depenen de l'any de la convocatòria) dels alumnes oficials de les diferents especialitats... més.
Darrera actualització: 26/01/2017 - 18:08
En aquest apartat podreu consultar les bases i convocatoria de Beques per a la formació i el perfeccionament dels graduats de l'Institut del Teatre.
La finalitat d'aquestes beques és el perfeccionament formatiu dels graduats de l'lnstitut del Teatre. La beca sufragarà la despesa d'una part dels projectes relacionada amb tots els àmbits de les arts escèniques que pretenguin realitzar els/les graduats/es de l'lnstitut del Teatre, incloent les... més.
Darrera actualització: 26/01/2017 - 17:31
En aquest apartat podeu consultar les bases per a la selecció dels graduats per formar part del projecte "IT-TÈCNICA".
El projecte IT-TÈCNICA neix l'any 2015 amb la voluntat de promocionar la inserció dels seus alumnes titulats en el món laboral i professional. El projecte "IT-TÈCNICA" es basa en l’aplicació de les tècniques de simulació  d’empresa en el centre de formació en combinació amb la realització de... més.
Darrera actualització: 26/01/2017 - 17:16
En aquest apartat podeu consultar el contingut del projecte IT-TEATRE i les bases per a la selecció dels graduats/des de l'Institut del Teatre.
El projecte IT-Teatre neix el curs acadèmic 2016-2017 amb la voluntat de facilitar la inserció dels graduats de l'Institut del Teatre en la societat teatral. Entès com a darrer pas pedagògic i primer contacte amb la realitat de la professió, IT-Teatre ha de proporcionar als graduats de totes les... més.